Assan Alüminyum olarak, iki başarılı fuarı daha geride bıraktık

23 EKİM 2014

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Aluminium 2014 fuarı, 2 yılda bir alüminyum endüstrisi için düzenlenen dünyanın en önemli fuarlarından biridir. 1997’de ilk defa kapılarını açtığından beri sürekli gelişerek dünya çapında alüminyum firmalarının buluşma noktası olmuştur. Dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerin tedarikçileri ve müşterileri ile görüşme fırsatı bulduğu fuar, yeni teknolojileri görüp takip edebilecekleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir platform yaratmıştır.

Çeşitli ülkelerden 24 binin üzerinde ziyaretçisi olan Aluminium fuarında otomotiv, ulaşım, elektrik ve elektronikten ambalaj ve tüketici ürünlerine kadar birçok sektörde faaliyet gösteren katılımcıların sayısı da 1100’ün üzerine çıkmıştır. 1997’den beri fuara katılan Assan Alüminyum’un bulunduğu 9. holde, dünya çapındaki en büyük alüminyum folyo ve levha üreticileri yer almıştır.

7-9 Ekim tarihleri arasında standımızda 220 müşteri ile bire-bir görüşmeler yapılmış, çok sayıda ziyaretçi de standımıza uğrayıp Assan Alüminyum hakkında bilgi almıştır. İlk gün standımızda verilen kokteylde ziyaretçilerimiz Türk müziği eşliğinde ağırlanmıştır. Fuar Assan Alüminyum ve müşterilerimiz için çok verimli geçmiştir.

Fuardaki sloganımız olan Hız ve İnovasyona birer örnek olarak standımızda sergilediğimiz boyalı ürünlerimiz ve sürekli döküm teknolojisi ile üretilen yüksek magnezyumlu 5754 alaşımlı rulo kaliteleri ile ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekmiştir.

Ekim ayında Almanya’nın Nürnberg şehrinde düzenlenen Chillventa 2014 fuarına da katılım yapılmış ve 70’in üzerinde müşteri ile bire-bir görüşmeler yapılmıştır. Uluslararası iklimlendirme sektörünün 2 yılda bir buluştuğu fuarda Assan Alüminyum en üst seviyede temsil edilmiştir.